Concerten op 3 juni (Nunspeet) en 17 juni (Ermelo)

Op zaterdag 3 juni en op 17 juni geeft het strijk- en symfonieorkest van de Orkesten Noord-West Veluwe een tweetal vrij toegankelijk concerten.

De uitgevoerde werken mogen tot de favorieten van het klassiek symfonisch repertoire gerekend worden. Zeker het luisteren waard zijn delen uit de 9e symfonie van Dvorak, de Peer Gynt suite van Grieg, en Zigeunerweisen van De Sarasate. Daarnaast spelen we filmmuziek met onder andere Indiana Jones en Pocahontas. Kortom, een zeer gevarieerd programma.

Het Orkest NW Veluwe bestaat al ruim 25 jaar en is ontstaan vanuit de voormalige muziekschool NW Veluwe.  Vanaf 2014 is dit orkest zelfstandig verder gegaan onder leiding van de dirigent en viooldocent Roelof Klaassen. In het Orkest NW Veluwe, wat bestaat uit een strijkorkest en een symfonieorkest, zitten ruim 60 enthousiaste musici van alle leeftijden. 

Wij heten u graag welkom op 3 juni, Gereformeerde Kerk, Driestweg 4 te Nunspeet of op  17 juni, Immanuelkerk, Stationstraat 137 te Ermelo. Beide concerten beginnen om 20:00. Wil je meer weten over het strijk- of symfonieorkest, en over de mogelijkheid hierin mee te musiceren? Kijk dan op www.orkestennwveluwe.nl