Concerten op 15 en 22 juni

Op zaterdag 15 juni en op 22 juni geeft het strijk- en symfonieorkest van de Orkesten Noord-West Veluwe een tweetal vrij toegankelijk concerten.

De uitgevoerde werken mogen tot de favorieten van het klassiek symfonisch repertoire gerekend worden. Zeker het luisteren waard zijn delen uit de 9e symfonie van Dvorak, Serenade van Brahms. Daarnaast spelen we filmmuziek van onder andere Aladdin en Gladiator. Kortom, een zeer gevarieerd programma.

Het Orkest NW Veluwe bestaat al ruim 30 jaar en is ontstaan vanuit de voormalige muziekschool NW Veluwe.  Vanaf 2014 is dit orkest zelfstandig verder gegaan onder leiding van de dirigent en viooldocent Roelof Klaassen. In het Orkest NW Veluwe, wat bestaat uit een strijkorkest en een symfonieorkest, zitten ruim 60 enthousiaste musici van alle leeftijden. 

Wij heten u graag welkom op 15 juni, Gereformeerde Kerk, Driestweg 4 te Nunspeet of op  22 juni, Immanuelkerk, Stationstraat 137 te Ermelo. Beide concerten beginnen om 20:00. Wil je meer weten over het strijk- of symfonieorkest, en over de mogelijkheid hierin mee te musiceren? Kijk dan op www.orkestennwveluwe.nl